Házirend

 

 1. Az edzésen csak a feladatok végrehajtása a fontos, a kifogásoknak nincs helye!

 2. Az edzőnek mindig igaza van – még akkor is, ha nincs!

 3. Tilos az edző és a csapatkapitány szavait nyilvánosan megkérdőjelezni – amelyik játékos ez ellen vét, büntetésre számítson!

 4. Tilos az edzésről előzetes bejelentés nélkül hiányozni – kötelező előre és időben jelezni a hiányzás tényét (telefon) –, de ez még nem azt jelenti, hogy az edző elnézi a hiányzást!

 5. Betegség esetén orvosi igazolást kell hozni – amelyik játékos ez ellen vét, büntetésre számítson!

 6. Aki indokolatlanul késve érkezik ki az edzéskezdésre, az edzés végi egymás elleni játék alatt büntetésként futómunkát végez!

 7. Sérülés esetén kizárólag az edző dönt arról, hogy a játékos kihagyhatja-e az edzést, vagy speciális edzésmunkát kell végeznie!

 8. Tilos időjárásra hivatkozva hiányozni az edzésről, ugyanis mindig van edzés – amelyik játékos ez ellen vét, büntetésre számítson!

 9. Az öltözőben, amikor az edző beszél, a játékos hallgat – amelyik játékos ez ellen huzamosan vét, el kell hagynia az öltözőt!

10. Az edzésen és a mérkőzésen a csapattársakat kizárólag bíztatni lehet – amelyik játékos ez ellen vét, büntetésre számítson!

11. A mérkőzésen az edző és a játékos egyaránt arra törekszik, hogy a tudása legjavát nyújtsa!

12. Az edzés és a mérkőzés után kötelező lezuhanyozni – amelyik játékos ez ellen vét, büntetésre számítson!

13. Tilos az edzésen ékszereket hordani, a sípcsontvédő használata kötelező, és mindig arra kell törekedni, hogy a csapat egységesen nézzen ki!

14. A mérkőzés alatt a közönséggel sem az edző, sem a játékos nem foglalkozhat!

15. Kizárólag az edző és a csapatkapitány kommunikálhat a játékvezetővel!

16. Sem az edző, sem egyetlen játékos tevékenységét nem ócsárolhatja egy hozzátartozó sem – amelyik játékos hozzátartozója ez ellen vét, a játékos büntetésre (játék esetén azonnali cserére) számítson!

17. Az egyesületi tagdíjat minden hónap 10. napjáig kell hozni – amelyik játékos ez ellen vét, büntetésre számítson!

18. A tanulás esete: tilos leckére vagy dolgozatra hivatkozva hiányozni az edzésről vagy a mérkőzésről, illetve úgy kell tanulni, hogy ezzel a témával a szülő hagyja békén a gyermekét és az edzőt is!

19. A kilengések (alkohol, bűnözés, dohányzás, drog, lelki vagy testi bántalmazása a társnak, lopás) azonnali retorziót vonnak maguk után!

20. A játékos tönkreteheti a saját pályafutását, de ehhez az edző nem asszisztál, hanem békésen elválik az illetőtől!

A LEGFONTOSABB A HÁZIREND ELŐBBIEKBEN FELSOROLT PONTJAINAK MEGÉRTŐ ELFOGADÁSA!

 

Asztali nézet